lækker frokostordning i københavn

Frokostordning i København er lækker og nem

Hej alle sammen. I dag her på bloggen skal det handle om en Frokostordning i København, som er blevet super populær, fordi den er så lækker og nem at få leveret. Læs med i dag på bloggen, hvor jeg vil fortælle mere om denne service, hvad den koster og hvad der er på menuen. 

Frokostordning i København med lækker menu hver dag

Når det bliver frokosttid hver dag, så bør du give dine medarbejdere muligheden for at spise lækkert og sundt, så de kan fylde deres kroppe op med energi til resten af dagen. Du får glade medarbejdere, og så får du medarbejdere, som arbejder bedre, fordi de får sund og nærende mad. I dag her på bloggen skal det handle om denne frokostordning i København, som har en super lækker menu, og som bestemt er til at komme i nærheden af prismæssigt. De er så stolte af deres kram, at de giver dig en uges prøveperiode, hvor du kan få frokosten leveret og prøve alle deres lækre menuitems af. Det er helt uden binding, og udelukkende for, at du og dine medarbejdere har mulighed for at smage maden og få en fornemmelse af, hvad denne virksomhed kan levere til jer. Dette kan du tilmelde dig inde på deres hjemmeside, som jeg har linke til længere oppe på bloggen. 

Hvorfor vælge denne frokostordning?

Denne Frokostordning i København afspejler en kæmpe passion for at levere den lækreste og mest velsmagende frokost til dig hver eneste dag, uden undtagelser. Med i ordningen får du:

  • Hjemmelavet varm ret med tilbehør
  • Frisk salatbar med en variation af forskellige komponenter
  • 2 forskellige blandede salater
  • Hjemmerørt dressing
  • 3 forskellige slags pålæg med tilbehør
  • Friskbagt lyst- og mørkt brød
  • Et udvalg af oste hver onsdag
  • Dagens kage hver torsdag​

Maden bliver leveret fra virksomhedens køkken i Valby, som ligger tæt på indre København. Du kan få leveret mad i hele København og Storkøbenhavn. Ligger din kontor et sted, hvor du ikke er sikker på, om der kan blive leveret mad til, så vil jeg anbefale at ringe til denne catering virksomhed og spørge omkring netop din adresse. Det kan jo sagtens være, at det intet problem er. Inde på deres hjemmeside kan du se mere til deres priser, samt den nøjagtige menu for hver eneste uge. Så kan man følge med i, hvad man får leveret.

Læs også meget mere på bloggen lige her. Ha’ en dejlig dag.