Det skal i dag handle om et webbureau her på bloggen. Har du brug for hjælp til alt det onlinemarkedsføring? Så er det godt, at du er kommet her forbi.

Har du brug for hjælp fra et webbureau?

Hej alle sammen! Det skal i dag handle om et webbureau her på bloggen. Har du brug for hjælp til alt det onlinemarkedsføring? Så er det godt, at du er kommet her forbi. Det er nemlig lige dét, som jeg vil fortælle dig om her i dag. Læs med og lær mere.

Hvordan kan man få hjælp fra et webbureau uden det koster dig kassen?

Når jeg siger webbureau, så siger du måske “Det har jeg ikke råd til”. Men så siger jeg “Jo, du har.” OG det er fordi, jeg kender et webbureau, som slet ikke er så dyre, som man skulle tro. Jeg fik hjælp fra dem til min blog for snart 1 år siden nu. Herinde skriver jeg om livstil, mode og bolig. Det er ikke denne blog, som I nok kan fornemme, men snarere en anden blog, hvor jeg er mere kreativ. Denne side er blot til alle tips og tricks jeg har til arbejdslivet. Jeg startede den for mange år siden, men den har aldrig været så godt, som den er nu. Nu er der mange forskellige kategorier, så jeg kan dele det hele lidt mere op end jeg kunne før. Dette webbureau har virkelig hjulpet mig. Jeg har mulighed for mange flere ting, og kan lave super flot layout med billederne og endda video nu også.

Prisen er altså helt okay

Jeg lovede jo også lige at tale om, hvorfor jeg siger “Jo, du har råd til et webbureau.” Det er fordi det her sted slet ikke er så dyrt, som man skulle tro. De gav mig et rigtig godt pakketilbud, da jeg kontaktede dem hvor de kunne tilbyde, at få styr på min SEO, designet, billeder og video, skrift og selv det lille ikon i adressefeltet. Der er så mange fede features på min blog nu. Dette webbureau er utrolig overkommelige i deres priser. Det er noget, som jeg lagde mærke til hurtigt, fordi de ikke var de eneste, som jeg var i kontakt med omkring min blog. Så da jeg så deres pakketilbud trådte jeg hurtigt til og kontaktede dem. Jeg håber, at denne blogpost har været en hjælp for dig, så du kan komme igang med dit hjemmesideprojekt om du er blogger, som jeg, eller om du måske har en virksomhed, som mangler en genial hjemmeside. Så lover jeg, at dette er noget for dig.

I kan læse mere om web lige her. God aften!