Jeg er så taknemmelig for, at I er mine læsere, og i dag vil jeg give jer nogle guldkorn i form af gode råd omkring WordPress hjemmeside.

Skal du have en wordpress hjemmeside i din forretning?

Hej bloggen. Så blev det søndag, og jeg er klar med endnu et blogindlæg. Jeg er så taknemmelig for, at I er mine læsere, og i dag vil jeg give jer nogle guldkorn i form af gode råd omkring WordPress hjemmeside. Læs med.

WordPress hjemmeside for alle virksomheder

Jeg er så glad for, at I er kommet herind forbi. Det skal som sagt handle om, hvordan du kan få en flot WordPress hjemmeside. Det skal handle om et firma, som er virkelig dygtige til at lave disse hjemmesider. Hvis nogle af jer ikke ved det endnu, så har jeg blogget i mange år. Derfor har jeg også en del med backend på hjemmesider at gøre. Jeg synes virkelig, at det er så vigtigt, at den er nem at håndtere både for mig, men også for jer læsere. I dagens indlæg, har jeg samlet alle mine gode råd til at blive blogger, og jeg er klar til at give dem videre til jer i dag. Råd nummer et fra mig er, at I skal finde ud af, hvad I gerne vil skrive om. Det er vigtigt, at have et mønster i det, som man siger. Bloggen er et brand. Ihvertfald hvis man gerne vil nå så langt, at bloggen bliver til en virksomhed. Det er vigtigt, at du er passioneret omkring dit emne, for det er noget, som dine læsere kan mærke. Råd nummer to er, at du bør være konsekvent omkring hvor meget du skriver. Kvalitet er bedre end kvantitet, men det er også vigtigt, at dine læsere ved, at de kan komme ind og læse med f.eks. om mandagen og torsdagen. Så kommer de helt af sig selv ind og læser med.

Jeg er glad for at være blogger

Vil du også være blogger med WordPress hjemmeside og masser af lækre billeder og tekst? Så skal mit råd nummer tre til dig være at kontakte en virksomhed, som kan hjælpe dig med at lave den perfekte wordpress hjemmeside til dig. Det skal være en hjemmeside, som er nem at navigere i – både for dig og også for dine læsere. Råd nummer fire er, at du skal holde din kvalitet på toppen. Igen kvalitet over kvantitet. Tag gode billeder, tjek at din tekst ikke er fuld af stavefejl. Det gør alting bedre for din læser. Giver hende/ham en bedre oplevelse på din hjemmeside.

Det var de råd, som jeg havde valgt at tage med i dag. Lad mig vide, hvis dette er noget, som I vil høre mere om. Læs mere her.