I dag skal vi tale om teambuilding

Skal du holde en teambuilding dag?

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om teambuilding, som er en vildt god ting at holde for sine medarbejdere ihvertfald en gang om året. Det er noget, som binder folk sammen, og som i sidste ende skaber bedre resultater for din virksomhed. Dette skal vi tale mere om i dag her på bloggen. Læs med.

Teambuilding for din virksomhed: hvad kan det?

Har du nogensinde holdt teambuilding arrangement for dine medarbejdere? Hvis svaret er ja, så ved du allerede, hvor god en ting det er, at gøre for sine medarbejdere. Men hvis du ikke har prøvet det før, så er du kommet til det helt rigtig sted i dag her på bloggen. Det skal nemlig handle om, hvorfor teambuilding er så godt for en virksomheds bundlinje. Det virker måske lidt langt fra salg og gode tal, men tag ikke fejl. Når dit team bliver rystet godt sammen, så lærer de hinandens styrker og svagheder at kende. Det kan du måske argumentere for, at de allerede gør, fordi de arbejder sammen hver eneste dag. Men det er slet ikke sikkert. Når du derimod kaster dine medarbejdere ud i, at skulle arbejde sammen på en helt anden måde, fordi de er i teambuilding, så lærer de også nye sider af både sig selv og hinanden, at kende.

Hvad kan man lave til sådan et arrangement?

Man kan holde mange forskellige teambuilding events. Det kan være aktiviteter, foredrag, sport osv. Med det firma, som jeg i dag sætter fokus på, kan man for eksempel komme på cocktail-kursus. Dette er en fed oplevelse for dine medarbejdere, og de får sjov aften med hinanden, hvor de lærer noget nyt, måske dyster om, hvem der er bedst og arbejder i teams. Et arrangement som dette tager omkring 2 timer. Man kan også lave noget helt andet. De har sjove arrangementer som en udfordring, hvor man skal løse en mordgåde. Man skal i teams finde ud af hvem, der står bag det bestialske mord, som er blevet begået. Dine medarbejdere kommet til at skulle finde ud af, hvad motivet var? Hvem der kan hjælpe dem med at få nye oplysninger i sagen? Og meget mere. Det er svært at løse gåden, og derfor kommer de på prøve sammen. De bliver kastet ud i roller, som de normalt ikke har i hverdagen, når de arbejder sammen. Dette er rigtig godt for dig i sidste ende.

Læs mere på bloggen her.