Ejendomsservice København

Ejendomsservice i København er lækkert

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om Ejendomsservice i København, som der selvfølgelig er mange firmaer, der kan yde for dig. Men det skal handle om et helt bestemt firma, som kan hjælpe jer med enhver opgave i måtte have i boligen. Om det er eje- eller lejelejligheder, så kan de hjælpe.  

Dejligt med Ejendomsservice i København

Har du lyst til at få ejendomsservice i København, der hvor du bor? Det kan være, at du bor i lejelejlighed, ejelejlighed eller måske har du bare et større hus i København, som du gerne vil have hjælp til. Det firma, som det skal hande om i dag håndterer meget mere end blot rengøring for kunder rundt om i Storkøbenhavn. Deres ejendomsservice i København og på Amager er for alle typer boligforeninger og erhvervsdrivende. Det vil altså sige, at du kan få deres service ligegyldigt om du er privat person eller erhverv.  Men hvilken service yder de så under deres ejendomsservice? Når du bestiller ejendomsservice hos dem, så kan du bestemme imellem en bred vifte af service, som fremgår af denne liste: du kan få en døgnvagt, vedligeholdelse og småreparationer m.v., varmemesterfunktioner, tilsyn med håndværkere, bortskaffelse af storskrald, udskiftning af lyskilder samt navneskilte, håndtering og tilsyn med vaskerier, udfyldning af VKO/ELO rapport, udslamning af varmtvandsanlæg, gade- og gårdfejning samt opsamling af affald, tømning og udskiftning af affaldsbeholdere, og snerydning, saltning m.m.

Du får et fast team

Når du får ejendomsservice i København med dette firma, så knyttes der et fast team til netop dig. Dette team kan du være helt sikker på, er et hold af engagerede og professionelle viceværter. Men hvorfor får du en fast tilknyttet team? Det er simpelthen fordi denne virksomhed har erfaret, at det giver det bedste samarbejde og den bedste dialog med beboerne i de forskellige ejendomme. Og hvad laver de så for dig? Jamen nu gennemgik vi jo lige listen lidt længere oppe i denne blogpost, men for lige at nævne det igen, så kommer de dygtige vicecærter til din ejendom (privat eller erhverv), som kommer til at stå for den daglige vedligeholdelse samt andre aftalte arbejdsopgaver. Du kan være sikker på, at de møder op hver eneste dag for at løse de opgaver, som de står overfor. De er i højt humør ved opgaven, ligegyldigt om det er i mega snevejr eller på en høj solskinsdag. Der skal tømmes skrald, males, gøres rent osv.

Læs mere på bloggen lige her.