I dag skal vi tale om en Venue i København, som kan afholde dit firmaarrangement eller hvad du måtte ønske at fejre så snart vi alle kan samles igen.

Venue København kan holde din fest

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om en Venue i København, som kan afholde dit firmaarrangement eller hvad du måtte ønske at fejre så snart vi alle kan samles igen. Måske skal det bare i sig selv fejres? Læs gerne med på bloggen  i dag, hvor det skal handle om denne venue.

Fleksibel Venue i København

I dag skal vi tale om en Venue i København, som kan afholde dit firmaarrangement eller hvad du måtte ønske at fejre så snart vi alle kan samles igen.

Denne venue i København har en central placering midt i Valby, hvorfra man nemt kan komme med bus og tog eller til motorvejen, hvis man er i bil. Derfor er Marketenderiet den oplagte venue for alle, der bare har lyst til at holde fest, fest og fest. Det er lige meget, om det drejer sig om en stor firmafest for mange hundrede medarbejdere i et kæmpe firma eller om det drejer sig om en messe/konference, så er Marketenderiet et venue for dig og din virksomhed. Du kan selvfølgelig også holde fest for familien eller konfirmation i denne venue. Det er for alle og de er super fleksible, når det kommer til dine ønsker for din dag/aften. Lokalet kan deles ind i flere rum, hvis I ønsker dette. Det kan også holdes helt stort på de 700kvm. Man kan også få væggen til bare at gøre lokalet en smule mindre, hvis man holder et knapt så stort et arrangement.

Man hvad kan de ellers hjælpe med?

Hvad kan de ellers hjælpe dig med til din fest hos denne venue i København? Marketenderiet er et mere fleksibelt venue end de fleste andre. Som jeg talte om, så kan det åbne lokale på godt 700 kvadratmeter inddeles og indrettes præcis som du, som arrangøren af festen, ønsker det skal indrettes. Du bestemmer altså om det skal det deles i to eller der måske skal laves en masse små rum. Det hele kan lade sig gøre. Det samme gør sig gældende for elektronik og AV udstyr, som de for det første gerne stille til rådighed til dit arrangement, og for det andet rigtig gerne sætter op for dig, så du er sikker på, at det hele virker ubeklageligt. Du kan få dine ønsker opfyldt i forhold til belysning af visse dele af lokalet. Det kan være en scene eller andet. Du kan også få hjælp til menuen fra Marketenderiets dygtige kokke, som står klar til at dele ud af deres ekspertviden om mad. Der kan bestilles tjenere til eventet, så alt kører som smurt, og så er det bare med at fyre den af.

Læs mere lige her.